​Om Simply Body & Beauty

​Simply Body & Beauty tar ett helhetsperspektiv på din hälsa. Skönhet bygger på inre välbefinnande och förstärks av hudvårdsbehandlingar. Jag heter Heidi Edwards och jag är salongens grundare och ägare. Jag är född i England och talar flytande svenska och engelska.

Heidi Edwards, kunskap & vision

Jag är en välutbildad och meriterad hudterapeut med 26 års erfarenhet både i Sverige och internationellt med ett flertal certifieringsdiplom. Jag är kvalificerad i BTEC och CIBTAC 1988 (CIDESCO godkänd) och medlem i SHR branschförbund.

Jag är utbildad undersköterska och hos mig är du i trygga händer. Min målvision för det dagliga arbetet med mina kunder är personlig service. Det yttrar sig genom kunskap, fokus på kvalitet och omtanke. Jag ger kompletterande råd om hur du tar hand om dig själv på bästa sätt i samband med ditt besök hos mig.

Salong för välmående & harmoni

På Simply Body & Beauty ses kroppens välmående inifrån och ut som en helhet. Ansiktet är kroppens spegel och hos mig erbjuds du speciellt anpassade ansiktsbehandlingar utifrån dina behov och önskemål. Varje kund är unik och behandlingarnas spektrum rymmer både traditionella och särskilt effektiva specialbehandlingar, som är mer aktiva och ger snabbare och synbara resultat. Utöver det erbjuder jag både vaxning och epilering.

Välkommen till Simply Body & Beauty

Kunder som kommer till mig uppskattar samma helhetsfilosofi som jag själv eftersträvar, de söker harmoni för både kropp och själ. En tid som bokas hos mig är ett tillfälle där du låter någon annan ta hand om dig. Se mina behandlingar eller boka en behandling här.​

Vänliga hälsningar,

Heidi Edwards

Salongens Öppettider:

Mån, ons & fre 08:30 – 17:00
Tis & tor 11:00 – 19:00
Lör specialbokningar, Sön stängt

Kontakta salongen här.

De senaste omdömena

Läs de senaste omdömena från vår Facebook-sida.

Annika Borglin

Skön och noggrann vaxning. Heidi är härlig och trevlig.

Marie Åkesson

Underbart att komma hit och slappna av med världens skönaste behandling! Heidi du är bäst!​

Ingrid Mårtensson

Helt klart bästa hudterapeuten, dessutom en mkt trevlig och empatisk person!​

Läs fler omdömena på vår Facebook-sida​

Skicka e-post

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

Simply Body & Beauty

Storgatan 4
​245 31 Staffanstorp

Kontakta oss

☎ Telefon: 0768-672 683

✉ Mail: heidi@body-beauty.se 

Följ oss

Facebook-sidan